Sandefjordløpet 2017

Postet av Skreia Skøyteklubb Toten den 20. Feb 2017

Som vanlig er Sandefjordløpet i Vikingskipet på Hamar en av årets store massemønstringer for skøyteglade unger og ungdom. Helgen 18. og 19. februar stilte SSK Toten med 4 løpere av totalt over 300 deltagere mellom 6 og 16 år. Under ser dere 3 av våre før oppvarmingen lørdag morgen.

Anna (rekrutt) gikk bare sitt andre løp utenfor Skreia. Og for første gang gikk hun en hel runde (400m). Men hun gjennomførte med glans i flott stil. Se bilde under - og legg merke til heiagjengen på indre bane.

Dorthe (J-10) gikk 500 og 400 på lørdag. Hun satte personlig rekord på begge distansene. Veldig bra gjennomført.

Ingrid (J-11) har slitt med mye sykdom i vinter. Selv om hun har prøvd seg på et løp eller en trening innimellom, har det vært tilbakefall hele tiden. Siste ordentlige treningsøkt gjennomført helt frisk og uten problemer er så langt tilbake som i romjula. Første 500 på lørdag var da også som forventet litt bak pers'en. Men med en liten teknisk justering på "pendelen", samt en herlig fightervilje ble resten av helga en opptur med nye perser på 1000m lørdag, og både 500 og 1000 (igjen) på søndag. Hennes personlige rekorder er nå 1.00,78 og 2.01,78. Sesongens mål om å komme under 1.00,00 og 2.00,00 ble ikke oppnådd, men Ingrid var etter forholdene strålende fornøyd med helga uansett. Hun ble nr. 8 sammenlagt i klassen (14 startende), med 7. plass på begge 1000-meterne som beste distanser. Bilde fra starten på søndagens 500 under.

Kari-Celine fortsetter bare fremgangene sine denne vinteren. Etter å ha konkurrert i J-13 i Vikingløpet og LM, var det nå tilbake til Junior-C-klassen sammen med J-14-løperne. K-C går stort sett gode tekniske løp hver helg nå. Med gode forhold og glatt is ble det satt 4 solide pers'er i helga. 46,91 (7. plass) og 46,66 (6. plass) på 500m. 1.32,65 (5. plass) på 1000m. Og 2.21,80 (3. plass!) på 1500m etter et fartsfylt samløp med Malin Øverjordet, Sør-Fron, der begge senket rekorden sin med over 3 sekunder. Dette ga 5. plass sammenlagt i Junior-C, og beste J-13 løper, hårfint foran Sarah Marie Sanderud, Nord-Odal, som også satte flere gode pers'er i helga.

I mangel av et bilde av Kari-Celine ser dere under at Ingrid får sin sammenlagtpremie.

Nok en gang et godt arrangement, og en flott skøytehelg. Som vanlig ble det satt utallige personlige rekorder ifm Sandefjordløpet, visstnok over 500. Våre løpere bidro med 10 av disse på 11 starter. Flott innsats av fine utøvere.