Skreia Skøyteklubb Toten

Skreia Skøyteklubb Toten

Foreldremøte, sesongavslutning av vintersesongen og oppstart av rulleskøytesesong

Postet av Skreia Skøyteklubb Toten den 31. Mar 2017

Legg merke til følgende datoer:

Tirsdag 18/4: Foreldremøte før ny sesong. Klubbhytta kl. 18.30. Unga kan gå på rulleskøyter under møtet. Agenda: Evaluering forrige sesong, planer og opplegg for ny sesong, kontingent og dugnader, eventuelt.
Søndag 23/4: Sesongavslutning med premieutdeling, og kick-off av ny sesong og klubblotteri. Skreia Ungdomsskole kl. 17.00. Mer info kommer på foreldremøtet.
Tirsdag 25/4: Offisiell oppstart med skøyteskole, klubbtrening og klubbløp på rulleskøyter. Mer info på foreldremøtet.

Detaljert informasjon legges ut etter hvert på: https://www.facebook.com/ssktoten/
Årsmøte torsdag 22. mars 2018 - kl. 18.00 på klubbhytta

Postet av Skreia Skøyteklubb Toten den 20. Feb 2017

Årsmøtet avholdes torsdag 22. mars, kl. 18.00 på klubbhytta.

Vanlige årsmøtesaker.

Saker som ønskes behandlet må være styret ihende innen mandag 5. mars 2018.

Velkommen!Sandefjordløpet 2017

Postet av Skreia Skøyteklubb Toten den 20. Feb 2017

Som vanlig er Sandefjordløpet i Vikingskipet på Hamar en av årets store massemønstringer for skøyteglade unger og ungdom. Helgen 18. og 19. februar stilte SSK Toten med 4 løpere av totalt over 300 deltagere mellom 6 og 16 år. Under ser dere 3 av våre før oppvarmingen lørdag morgen.

Anna (rekrutt) gikk bare sitt andre løp utenfor Skreia. Og for første gang gikk hun en hel runde (400m). Men hun gjennomførte med glans i flott stil. Se bilde under - og legg merke til heiagjengen på indre bane.

Dorthe (J-10) gikk 500 og 400 på lørdag. Hun satte personlig rekord på begge distansene. Veldig bra gjennomført.

Ingrid (J-11) har slitt med mye sykdom i vinter. Selv om hun har prøvd seg på et løp eller en trening innimellom, har det vært tilbakefall hele tiden. Siste ordentlige treningsøkt gjennomført helt frisk og uten problemer er så langt tilbake som i romjula. Første 500 på lørdag var da også som forventet litt bak pers'en. Men med en liten teknisk justering på "pendelen", samt en herlig fightervilje ble resten av helga en opptur med nye perser på 1000m lørdag, og både 500 og 1000 (igjen) på søndag. Hennes personlige rekorder er nå 1.00,78 og 2.01,78. Sesongens mål om å komme under 1.00,00 og 2.00,00 ble ikke oppnådd, men Ingrid var etter forholdene strålende fornøyd med helga uansett. Hun ble nr. 8 sammenlagt i klassen (14 startende), med 7. plass på begge 1000-meterne som beste distanser. Bilde fra starten på søndagens 500 under.

Kari-Celine fortsetter bare fremgangene sine denne vinteren. Etter å ha konkurrert i J-13 i Vikingløpet og LM, var det nå tilbake til Junior-C-klassen sammen med J-14-løperne. K-C går stort sett gode tekniske løp hver helg nå. Med gode forhold og glatt is ble det satt 4 solide pers'er i helga. 46,91 (7. plass) og 46,66 (6. plass) på 500m. 1.32,65 (5. plass) på 1000m. Og 2.21,80 (3. plass!) på 1500m etter et fartsfylt samløp med Malin Øverjordet, Sør-Fron, der begge senket rekorden sin med over 3 sekunder. Dette ga 5. plass sammenlagt i Junior-C, og beste J-13 løper, hårfint foran Sarah Marie Sanderud, Nord-Odal, som også satte flere gode pers'er i helga.

I mangel av et bilde av Kari-Celine ser dere under at Ingrid får sin sammenlagtpremie.

Nok en gang et godt arrangement, og en flott skøytehelg. Som vanlig ble det satt utallige personlige rekorder ifm Sandefjordløpet, visstnok over 500. Våre løpere bidro med 10 av disse på 11 starter. Flott innsats av fine utøvere.

Komplette resultater finner dere her: www.s-s-k.no og med rundetider her: http://hilskoyter.no/Suksess for Kari-Celine i Landsmesterskapet på skøyter

Postet av Skreia Skøyteklubb Toten den 13. Feb 2017

Det ble et suksessfullt Landsmesterskap i Drammen i helga for SSK Totens eneste deltager. Kari-Celine Reiss-Jacobsen kom hjem med hele 1 gull, 2 sølv og 1 bronsemedalje, i tillegg til en 4. plass. I tillegg fikk hun meg seg premien som beste sammenlagtløper i sin klasse.

Landsmesterskapet arrangeres som et mesterskap over enkeltdistanser for klassene 12-16 år. Kari-Celine går i klassen J-13.

Mesterskapet begynte på fredag 10/2 med fellesstart. Dette var første gangen det arrangeres fellesstart i LM. Vi hadde stor tro på medalje på forhånd, og sølvmedalje bak Julie Lu Sægrov Aske fra Stavanger/Sandens er meget godkjent.

Lørdag 11/2 begynte med 500 m. Dette var den individuelle distansen hvor Kari-Celine på forhånd hadde den dårligste rankingen. Det ble et litt stressa løp, med litt dårlig teknikk på henne (49,57) . Men 4. plass er godkjent. Vilde Vatn fra Falken vant med 48,02 foran Julie Lu Sægrov Aske (48,72) og Sarah Marie Sanderud, Nord-Odal IL (49,02).

På 1500 hadde vi større forhåpninger om medalje. Kari-Celine gikk i par med Julie, og lå litt etter de første 3 rundene. En sterk avslutningsrunde gjorde at hun nærmet seg, men det holdt ikke helt inn. 2.33,98 på Kari-Celine og 2.33,15 på Julie. I paret etter kom Sarah Marie, og hun åpnet et sekund saktere enn Kari-Celine. Hun tok sakte, men sikkert noen 10-deler pr runde, men var noen 100-deler for sent i mål med 2.34,09. Ny sølv til Kari-Celine.

Lagtempokonkurranse går som en kretskonkurranse med 3 løpere på hvert lag. Kari-Celine utgjorde laget til Oppland skøytekrets sammen med sine venninner fra Sør-Fron, Arwen Szygenda og Malin Øverjordet.

Jentene la en god slagplan på forhånd når det gjaldt føringer og vekslinger, og det resulterte i en overraskende og meget gledelig bronsemedalje. Morsomt for jentene å stå på pallen som et lag.

Søndag var det 1000 meter - den distansen Kari-Celine har vært best på resultatmessig i vinter.

Hun gikk i par med Sarah Marie. En god åpning ble fulgt opp av en råsterk andrerunde. Selv om rundetiden gikk litt mye opp på sisterunden, var andrerunden så god at Sarah Marie og Julie ikke klarte å svare. Det ble en solid seier med 1.37,18 foran Sarah Marie 1.38,56 og Julie 1.40,72.

Tidene på 1000 og 1500 er "utepers'er" for Kari-Celine.

Dette var Kari-Celines første LM-gull og LM-medaljer på langbane. I sin LM-debut i J-12 i fjor klarte hun 4. plass som best. Hun har imidlertid LM-gull på kortbane (Short Track) i J-12 fra fjorårssesongen, og er med dette en av meget få utøvere som er Landsmester i begge disse grenene.

Vi gratulerer Kari-Celine med innsatsen. Og retter en takk til ildsjeler i klubben og sponsorer som gjør dette mulig.

Som liten klubb med få løpere er vi også avhengig av at de løperne som vil satse litt ekstra får tilgang på gode treningsmiljøer. I så måte får vi i SSK Toten god hjelp fra spesielt Nord-Odal IL, og også Sør-Fron IL. Takk til disse også.

Vi må også passe på å sende gratulasjoner til begge disse klubbene. Nord-Odal IL (tidl. Sand) ble mestvinnende klubb i LM. Meget imponerende når man vet befolkningstallet i Odalen. Totningen Sander Eitrem ble en av medaljevinnerne for Nord-Odal med sølv på fellesstart i G-14.

Sør-Fron hadde med 2 løpere i LM, begge i J-14. Og begge 2 reiste hjem til Gudbrandsdalen med individuelle medaljer, i tillegg til lagtempobronsen. Imponerende av trener Jan Petter Stebergløkken's utøvere.

Neste år håper vi i SSK Toten at vi klarer å få kvalifisert inn 1 løper til i LM, slik at vi stiller med 2 utøvere da.

For komplette resultater og øvrig info om årets Landsmesterskap se: http://www.drammenssk.org/forside
Resultater fra Kveldsløp i Vikingskipet, 16.01.17

Postet av Skreia Skøyteklubb Toten den 17. Jan 2017

SSK Toten hadde 5 deltagere på Kveldsløp i Vikingskipet i går kveld.

Dorthe (J-10) er i stadig fremgang på sin jakt etter å klare svingskjær. Ingrid (J-11) brukte løpene kun som lett gjennomkjøring etter lengre tids sykdom. Kari-Celine (Jr-C) gikk 2 veldig bra tekniske løp, men var uheldig å falle like før mål på 500. Hans Arne (Sr) og Håkon (Vet) gikk på tider rundt sine årsbester. For resultater se:
http://hilskoyter.no/index.php?menyid=12.Skøyteskole og aktivitet på skøytebanen på tirsdager fra og med 10/1-17

Postet av Skreia Skøyteklubb Toten den 5. Jan 2017


Isleggerne fra klubben har gjort en kjempemessig dugnadsinnsats etter jula. Og vi er klare til å ta imot allidretten på Skreia til skøyteskole de 2 kommende tirsdagene (uke 2 og 3). Våre rekrutter kan være med på skøyteskolen.

Senere i vinter kommer allidretten fra Kapp på skøyteskole i ukene 4-7. Allidretten fra Toppen har skøyteskole på onsdager fra uke 3.


Trening for klubbens egne rekrutter på banen hver tirsdag klokken 18.00. Klubbløp hver tirsdag kl. 19.00. Langløp/Karuselløp hver tirsdag ca. 19.30.